Logg inn
 
Søk:  
Oppdatering veikart

Alle som har kjøpt/registrert sin GPS etter 1.desember 2007 med ver. 9, kan få gratis oppdatering til Ver. 2008. Dette gjelder frem til 31.mai 2008. For å få gratis oppdatering, må den bestilles på Mygarmin! Ver. 2008 er nå til salgs hos din lokale forhandler.

Garmin-fond til Vansjø

Belanor sponser og går nå sammen med vannområde-utvalget Morsa og danner Garmin-fondet som skal bidra til å gjøre Vansjø til en ren drikkevannskilde igjen.

   BelanorProdukter
Garmin Marine  

MARKEDSLEDER PÅ GPS

Garmin er en av verdens største produsenter av GPS-produkter. Det hele startet med en håndfull ingeniører i 1989, og har utviklet seg til en verdensomfattende og markedsledende produsent i dag.

Garmin har hele tiden hatt utvikling og nytenkning i fokus og er derfor også ofte først ute med de “hotteste” produktene. 

Garmin har idag produsert flere millioner GPS-mottagere og har agenter og distributører i nesten alle land. Med sin brede produktlinje har Garmin produkter til flygere, båteiere, bileiere og natur-elskere.

NMEA 2000 kommer nå for fullt og hvis du ikke er helt sikker på hva dette er eller du lurer på hvilke Garmin enheter som er kompatible med dette, så anbefaler vi deg å lese mer om dette her.

  • Kart (vei-,sjø- og topo)
  • Garmin GPS-sensorer   
  • Tilbehør til alle Garmin produkter